​Epiliering

​Epilering er anerkendt som en effektiv behandlingsmetode til permanent hårfjerning.

Behandlingen kan fjerne alle uønskede hår, de mørke, de lyse og grå, på alle hudfarver samt alle hudtyper.


Behandlingen foregår ved, at der føres en meget tynd engangsnål ned i selve hårsækken. Nålen tilsluttes en højfrekvens strøm et kort øjeblik, der destruerer vækstområdet uden at ødelægge det omliggende væv.
Epilering egner sig bedst til mindre områder som f.eks overlæbe, hage/hals, kinder, omkring brystvorte eller fra navlen og ned. 


Hårenes vækstfase er forskellig, alt efter hvor på kroppen de sidder. Hårene dør kun, hvis de bliver fjernet i vækstfasen (den anagene). Håret skal derfor ofte behandles et par gange, inden det er permanent væk. Der kan være faktorer som hormonelle problemer, som kan øge gendannelsesprocenten og dermed kræves flere behandlinger.

Selve behandlingen

​Ved en behandling på 15 min., fjernes omkring 70-80 hår, og koster 350 kr.

Behandlingen bør gentages med 2-4 ugers interval.


Når strømmen tilsluttes, opstår der en kortvarig smerte, langt de fleste tåler denne fint. Huden kan overflade bedøves med xylokain.


Behandlingen er effektiv og bivirkningerne minimale. Der kan opstå rødme og hævelse den første dag. Tre dage efter er det normalt, at der er lidt røde pletter i området. Efter en uge er huden normal igen.
Der kommer ingen ar.


Birgitte har 15 års erfaring med epilering, hvor 11 år er fra Hudterapeutskolen. Her behandlede hun med bevillinger fra Frederiksberg hospital, private sygeforsikringer, læge anbefalinger, samt underviste skolens elever.
For information mail : birgitteolofsson@live.dk

Prisen pr behandling er 350 kr for 15 min.

- Betaling med MobilePay, izettle/kort, kontant

|  Stengårds Allé 15B, 2800 Lyngby  |  Tlf. 45 87 92 93